Alte Forumuri
+13
Candy||Holic
cristinush
~JoKeR.sMiLe~
free*mind
fagmuffin
midori
Shine.Lilly.Sun
adelina
jinsei
EternalSunshine
Ankh☆
--JulyLuvCatz--
Cherry
17 participan?i
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Alte Forumuri
http://candy-holic.do-goo.com intrati si voi ca e un forum nou si se vede ca s-a lucrat mult la el...haideti ^_^"" vjiar merita forumul
Candy||Holic- .$o$eta.
- Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 03/11/2008
Candy||Holic a scris:http://candy-holic.do-goo.com intrati si voi ca e un forum nou si se vede ca s-a lucrat mult la el...haideti ^_^"" vjiar merita forumul
oke,interesant forum ... imi place,mam inreg .... maine sau cel tarziu joi voi incepe sa postez ....
Pare interesant...m-am inregistrat ;;)
Wow Ale..tu esti mod si traduci si editezi manga?:|
Wow Ale..tu esti mod si traduci si editezi manga?:|
Ankh☆- *ducky with super-nutella powers *
-
Numarul mesajelor : 5600
Varsta : 29
Localizare : In canal cautand maruntis pierdut -_-
Joburi/Distractii : Sa fac topless si striptease pe trotuare
Stare de spirit : Bombastica 8D
Data de inscriere : 01/04/2008
ft draguta ideea forumului :-?
na =)) eu ma pricep la engleza ( fac engleza de 11 ani ) si cu franceza ma descurc binisor desi o urasc =)))) dak vrei ale te ajut la tradus :-j oricum am lipsa de ocupatie =)))
ma bag si eu :>
na =)) eu ma pricep la engleza ( fac engleza de 11 ani ) si cu franceza ma descurc binisor desi o urasc =)))) dak vrei ale te ajut la tradus :-j oricum am lipsa de ocupatie =)))
ma bag si eu :>
PKG ZonE !
Pe acest forum/site: www.pkgzone.com / www.pkgzone.tk / www.pkgzone.firstgoo.com gasiti Tutoriale/Resurse: HTML/PHP/CS 1.6/PhotoShop/LineAge 2/MU si mai gasiti si Jocuri/Filme/Programe/Muzica/Videoclip-uri ETC si mai caut Moderatori/Designerii/Parteneri cu site/forum ! restu gasiti pe forum/site !
pad_vlad- .$o$eta.
- Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 13/12/2008
Forumul meu www.narutoninja.forumz.ro
Dupa cum se vede dupa link discutia se poarta in jurul lui Naruto :bounce:
Dupa cum se vede dupa link discutia se poarta in jurul lui Naruto :bounce:
*Naruto*- .$o$eta.
- Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 21/01/2009
M-am inregistrat si voi incepe sa si postez
Am si io un forum cu sis si de data asta sper sa fie luat in considerare..pentru ca data trecuta cand mi-am postat forumul nu l-a luat nimeni in seama...
www.japan-ourdream.forumotion.net aici gasiti in mare parte chestii despre japonia, dar nu numai...mentionez ca forumul este nou si ca nu are foarte multe forumuri/topucuri, stuff...
Mai mult ca sigur nu va va placea ceva, asadar, inregistrati-va si spuneti-ne ideile voastre si vom face pe cat posibil sa le punem in aplicare...
(Ce reclama fac...Ca aia de la TV... :histerical lau ..D-aia de 5km, care oricum nu functioneste :histerical lau )
Am si io un forum cu sis si de data asta sper sa fie luat in considerare..pentru ca data trecuta cand mi-am postat forumul nu l-a luat nimeni in seama...
www.japan-ourdream.forumotion.net aici gasiti in mare parte chestii despre japonia, dar nu numai...mentionez ca forumul este nou si ca nu are foarte multe forumuri/topucuri, stuff...
Mai mult ca sigur nu va va placea ceva, asadar, inregistrati-va si spuneti-ne ideile voastre si vom face pe cat posibil sa le punem in aplicare...
(Ce reclama fac...Ca aia de la TV... :histerical lau ..D-aia de 5km, care oricum nu functioneste :histerical lau )
~JoKeR.sMiLe~- .$o$eta $hukara.
-
Numarul mesajelor : 292
Varsta : 30
Localizare : In FaN Cu RuKi^^
Data de inscriere : 28/07/2008
Hey, am deschis si yo un forum nou, sper sa va placa :)
Daca sunteti tineri si crazy atunci alaturati-va acestui forum. Este un forum nou, si puteti sa vorbiti despre orice, de la carti pana la jocuri, sa va aratati creatiile, fie ele desene sau proze. Nimeni nu e interzis aici!
Nu conteaza varsta, nu conteaza ce muzica asculti, conteaza sa fii sociabil si sa nu cauti certuri. Curiosi?
http://young-and-crazy.forumotion.net/index.htm
Daca sunteti tineri si crazy atunci alaturati-va acestui forum. Este un forum nou, si puteti sa vorbiti despre orice, de la carti pana la jocuri, sa va aratati creatiile, fie ele desene sau proze. Nimeni nu e interzis aici!
Nu conteaza varsta, nu conteaza ce muzica asculti, conteaza sa fii sociabil si sa nu cauti certuri. Curiosi?
http://young-and-crazy.forumotion.net/index.htm
Forumul arata foarte bine..vad ca e nou si nu prea sunt useri..ma inscriu :]
Poate postezi si tu pe forumul nostru, totusi :"> sper ca nu te-ai inscris doar sa-ti faci reclama
Poate postezi si tu pe forumul nostru, totusi :"> sper ca nu te-ai inscris doar sa-ti faci reclama
-
frumos forum :] dar din pacate nu o sa ma inregistrez :)) de obicei nu reusesc sa ma integrez in forumurile de genul :))
anyway , god job si cat mai multi useri !
anyway , god job si cat mai multi useri !
eu nu am forum ... :| am un blog dar sper ca nu e ceva grav daca postez si eu link-ul aici ...
http://kimi-asiacinema.blogspot.com e la inceput dar o sa pun mai multe articole in timp
este vorba despre filme si seriale asiatice am deja 3 seriale coreene si 1 film si 1 serial japonez daca aveti si voi filme si sau seriale asiatice de care ati auzit si vreti sa le vedeti dati-mi un PM si le voi cauta pt voi (le veti gasi pe blog daca le gasesc)
am vazut multe blogur care sunt aproape pe aceiasi tema cu al meu dar in articolele alea scrie doar despre serial fara vreun link de download .... eu am pus pe blog cate o scurta descriere dar si linkuri de download ..... sper sa va placa
http://kimi-asiacinema.blogspot.com e la inceput dar o sa pun mai multe articole in timp
este vorba despre filme si seriale asiatice am deja 3 seriale coreene si 1 film si 1 serial japonez daca aveti si voi filme si sau seriale asiatice de care ati auzit si vreti sa le vedeti dati-mi un PM si le voi cauta pt voi (le veti gasi pe blog daca le gasesc)
am vazut multe blogur care sunt aproape pe aceiasi tema cu al meu dar in articolele alea scrie doar despre serial fara vreun link de download .... eu am pus pe blog cate o scurta descriere dar si linkuri de download ..... sper sa va placa
kimi- .$o$eta $hukara.
-
Numarul mesajelor : 300
Varsta : 28
Localizare : Bacau
Joburi/Distractii : sa ma uit la filme si/sau seriale
Stare de spirit : ^.^
Data de inscriere : 14/08/2009
Mersi, kimi! Imi usurezi munca
Sper ca cele care au sub in romana sunt ca lumea..adica nu subtitrare facuta pe google translate cum am vazut la alte seriale..
Sper ca cele care au sub in romana sunt ca lumea..adica nu subtitrare facuta pe google translate cum am vazut la alte seriale..
-
nu e facut cu google translate dar uneori acordul e facut gresit din cauza neatentiei carinei (fata cu traducerile )... ea traduce multe seriale si nu prea are chiar foarte mare atentie + ca e si maghiara ..... la sub in romana exista problma cu unele diacritice dar te vei obisnui... eu am facut-o
kimi- .$o$eta $hukara.
-
Acordurile sunt total gresite =)) m-am uitat odata la o secventa dintr-un serial subtitrat si nu pricepeam nimic
Daca ea e maghiara, mai bine se apuca de tradus dupa ce rezolva cu gramatica limbii romane :-"
Ma rog, nu zic ca nu apreciez efortul..
Daca ea e maghiara, mai bine se apuca de tradus dupa ce rezolva cu gramatica limbii romane :-"
Ma rog, nu zic ca nu apreciez efortul..
-
asta stiu ... dar am si sub in engleza... app la care te-ai uitat ..?
kimi- .$o$eta $hukara.
-
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum