Free-Time
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

H2O Just Add Water

+5
Shine.Lilly.Sun
fagmuffin
~Gothic.Carnival~
|Weirdo.|
Ankh☆
9 participan?i

In jos

H2O Just Add Water Empty H2O Just Add Water

Mesaj Scris de Ankh☆ Joi Iun 26, 2008 8:23 pm

H2O - Adaugă apă (engleză: H2O - Just Add Water) este un serial pentru copii australian filmat pe Gold Coast. Canalul original este Network Ten, însă în România este difuzat pe Jetix și dublat în limba română.

Serialul este difuzat în România pe Jetix și este dublat în limba română. Este difuzat de asemenea în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii ,Noua Zeelandă, Australia, Mexic, Spania, Rusia, Germania, Ungaria , Polonia, și alte țări.
H2O - Adaugă apă este un serial de televiziune australian pentru copii care a fost filmat pe Gold Cost (Coasta de Aur), dar scenele de la școală au fost filmate la colegiul Somerset, din Sydney. A fost difuzat pentru prima dată pe Network Ten în Australia, iar acum se difuzează pe Disney Channal, Nickelodeon UK, Cartoon Network și alte canale în peste 100 de țări. În serial este vorba despre trei adolescente: Cleo, Emma si Rikki care se confruntă cu problemele obișnuite ale adolescenței și cu încă una, ceva mai complicată: sunt sirene și au puteri asupra apei.
Cu toate că serialul fusese plănuit să aibă doar două sezoane, producătorul Jonathan.M.Shiff a confirmat faptul că al treilea sezon va fi realizat în 2008, motivând afirmația cu potențialul pe care îl au acele puteri supranaturale deținute de 3 adolescente obișnuite.

• Serialul a fost nominalizat in 2007 la Premiile Logice (premiile industriale ale televiziunii Australiene), dar și la Premiile Kids Choice (premii acordate canalului Nickeloden Marea Britanie pentru cel mai bun serial TV (votat de copii).

Pe Jetix

Pe Jetix, în România, episoadele H2O sunt difuzate două câte două. În prezent (2008) s-a ajuns la al doilea sezon. Numărul 4 pe 2008 al revistei Jetix Magazin a fost dedicat acestui serial.

Personaje

Principale

• Rikki Chadwick este fata rebelă și independentă.În primul sezon are 16 ani, iar in al doilea 17. Puterea ei specială este că poate fierbe apa, poate încălzi băuturile reci, poate topi zăpada și poate inflama totul în jurul ei. Are cele mai periculoase și cele mai mari puteri dintre sirene. În sezonul 2 îsi descoperă altă putere: poate crea foc. Culorile ei preferate sunt roșu și negru. Prietenul ei este Zane Bennet. Ea și-a descoperit puterile astfel:

• Plimbându-se, a fost udată de o stropitoare și astfel i-a apărut coada.
    • La Juicenet Caffe a strâns pumnul și a încălzit băutura lui Lewis, descoperind puterea ei de a încălzi obiecte.
    • Hainele sale erau la uscat. Vrând să le încălzească, și-a folosit puterea veche, dar hainele au luat foc; astfel a descoperit puterea de a da foc obiectelor.
    • De lună plină a fost afectată prin „atingerea caldă“, astfel încâ tot ce atinge ia foc; s-a sărutat cu Zane deshidratându-l pe acesta făcându-l să leșine din aceasta cauză.

• Emma Gilbert: fata cea înțeleaptă și grijulie, mereu de incredere; are un frate, pe nume Elliot; în primul sezon are 16 ani, iar în al doilea 17; are păr blond puterea ei este că poate îngheța apa, o poate răci și poate lipi anumite obiecte; poate îngheța orice obiect din aer ori din apă și poate crea viscoluri. Culorile ei preferate sunt albastru și bleu. În primul sezon, prietenul ei este Byron, în al doilea Ash. Iată cum și-a descoperit ea puterile:

• S-a dus la înot, ca în fiecare dimineață, dar, când înota s-a transformat într-o sirenă.
    • În casă a înghețat apa „zburătoare“ dintrun pahar, întinzând palma; astfel și-a descoperit puterea.
    • Văzând că fratele său a lăsat ușa congelatorului deschisa, a vrut să reînghețe alimentele, dar a înghețat toată bucătăria; astfel și-a descoperit a doua putere.

• Cleo Sertori este o fată modestă și adesea cu zâmbetul pe buze; are o soră: Kim; părul ei este șaten.În primul sezon implineste 16 ani, iar în al doilea 17 Puterea ei o face capabilă să controleze apa; o poate face să ia orice formă vrea ea și o poate mări; poate controla vântul de asemena. Culorile ei preferate sunt roz și mov.Prietenul ei este Lewis McCartney. Cleo și-a descoperit puterile astfel:

• Era în cadă, când a realizat că i-a crescut o coadă.
    • Și-a mișcat mâna și a făcut un hidrant să explodeze în fața lui Zane, descoperind puterea ei de a controla apa.
    • S-a enervat pe sora sa, Kim, și a vrut să-i stropească fața cu sucul din pahar, dar a făcut un vânt puternic, descoperind puterea de a controla vântul.
    • De lună plină, a fost afectată prin „cântul sirenei“; precum legendele despre sirene, ea îi ademenea pe băieți cu glasul ei, printr-un cântec hipnotic. L-a sărutat pe Lewis pentru a fi dat afară din casă. După 12 ore a uitat de tot.

• Lewis McCartney este băiatul cel prietenos fără de care fetele nu s-ar putea descurca. Este prietenul cel mai bun al fetelor și iubitul lui Cleo. El e primul care află secretul sirenelor (cu ocazia petrecerii la piscină dată de Miriam, Zane o aruncă în apă iar Lewis o ajută să iasă văzându-i coada) și încearcă să le ajute. El găsește un antidot pentru problema lor cu apa, dar singura lui problemă este că nu crede în magie; de altfel multe dintre iubirile lui sunt ratate; În episodul „Afacerea Denman“ s-a îndrăgostit de un biolog marin; Uită o mostră din ADN-ul lui Cleo în laboratorul ei, aceasta observând ceva ciudat: ADN-ul se schimbă în contact cu apa; Ea scrie un articol: „Doar adăugați APĂ“; Apoi îl ademenește pe Lewis să le prindă pe fete. Se îndrăgostește de Charlotte, care va avea toate puterile de sirenă.

Secundare

• Domnișoara Louise Chattam. Ea le-a dezvăluit fetelor totul despre luna plină. Ea a fost o sirenă cu prietene chiar ca una pentru cealaltă, și anume: Gracie Wastford și Julia Dove. Ea s-a încăierat cu Zane într-un episod și a făcut câteva infarcte. Trăia pe vasul „Loreley“ dar în prezent stă la un azil pentru bătrâni. Mereu dispare inexplicabil.

• Charlotte Watsford Ea are părul roșcat și ochii căprui. Îi place arta și muzica. Ea se îndrăgostește de Lewis și devine iubita sa. Charlotte este nepoata lui Gracie, prietena domnișoarei Chattham. Apoi vede o fotografie cu Gracie ca o sirenă și sare în apa magică, transformându-se în sirenă. Acum, întinzând palmele, poate avea toate puterile fetelor. La sfârșit, vrea să le distrugă pe Cleo, Emma și Rikki, aruncându-le în apă de Luna de 50 de Ani, pentru a rămâne singura sirenă, dar, din fericire ea isi pierde puterile.

• Zane Bennet este băiatul arătos! Iubitul lui Rikki; A fost salvat de Emma, când s-a scufundat cu tot cu „Lorelay“; El a crezut că a fost un monstru marin; Apoi a văzut-o pe Emma vopsită și și-a dat seama că există sirene; De atunci a început vânătoarea de sirene; toată lumea crezându-l nebun; În prezent este cu Rikki; Părinții săi sunt divorțați, stă cu tatăl, care nu îl prea iubește; Într-un final el află secretul fetelor și le ajută.

• Byron Jade (doar în sezonul 1) este un înotător și un surfer foarte bun. A fost iubitul Emmei în timpul sezonului 1. Când era sub influența lunii pline, Emma încerca să-l seducă pe Byron. Aproape că l-a lăsat să le descopere secretul.

• Kim Sertori este sora mai mică a lui Cleo. Nu se înțelege deloc cu Cleo și o supără mereu. Ea a găsit jurnalul lui Cleo, în care scria până și cel mai mic detaliu despre secretul sirenelor noastre. Atunci Cleo, Emma și Rikki au făcut un plan să-i o convingă pe ea și pe Elliot că Miriam e o sirenă. Kim și Cleo se ceartă pe diferite teme. Ea și cu sora mai mare au fost foarte afectate când părinții lor s-au despărțit.

• Elliot Gilbert este fratele cel mic al Emmei. Cei doi erau foarte apropiați.Își spuneau totul înainte ca Emma să devină o sirenă. Când Rikki l-a salvat de la înec, Elliot s-a îndrăgostit de ea.

• Dr. Linda Demman (doar în sezonul 1) este un biolog marin care apare doar în trei episoade. Aceasta pune mâna pe o mostră de celulele foarte interesante și vrea să fugă cu Lewis; La sfârșitul seriei, ea lucrează cu tatăl lui Zane și descoperă un solz de-al lui Cleo în Bazinul cu Luna, de pe Mako; Amplasează camere sub apă și fotografiază fetele având cozi. Le vânează, dar ele se aruncă în apă la eclipsa de lună și își pierd puterile; aceasta își pierde speranțele și pleacă din Coasta de Aur.

• Miriam Kent (doar în sezonul 1) este fosta prietenă a lui Zane și dușmanca fetelor; face multe lucruri pentru a le demoraliza; Într-un episod ea este înghețată de către Emma, din greșeală.

• Ash Dove (doar în sezonul 2) este iubitul Emmei. Ei s-au întâlnit la orele de călărie când Emma îl supraveghea pe Elliot. Acolo s-au îndrăgostit. Ash are un cal preferat, și anume Rebel. În ultimele episoade, devine suspicios în legătură cu lucruri ciudate care se petrec la Emma acasă. La final, Emma îi spune totul!

Si mie imi place filmul asta...acum ca stiu episoadele nu prea ma mai uit..
Dar imi place mult de Rikkie:))...are atitudinea cam ca a mea
Si Luis e funny...mai ales cand e cu tatal lui Cleo..amandoi sunt futere.. :histerical lau
Ma bucur ca se va face si sezonul 3
Imi place foarte mult locatie unde se filmeaza...ce n-as da sa locuiesc acolo:))
Stiu ca va place si voua...dar..pareri xD

Ultima editare efectuata de catre LO||!pOp _|_ SucKer in Dum Iul 27, 2008 4:34 pm, editata de 1 ori
Ankh☆
Ankh☆
*ducky with super-nutella powers *

feminin
Fecioara Mistret
Numarul mesajelor : 5600
Varsta : 29
Localizare : In canal cautand maruntis pierdut -_-
Joburi/Distractii : Sa fac topless si striptease pe trotuare
Stare de spirit : Bombastica 8D
Data de inscriere : 01/04/2008

Sus In jos

H2O Just Add Water Empty Re: H2O Just Add Water

Mesaj Scris de |Weirdo.| Joi Iun 26, 2008 9:31 pm

ador serialu:X:X
in fiecare seara ma uit la el shi chiar dak am vazut toate ep(cu exceptzia sezonului 3) nu ma plictiseshte:P

in primul sezon imi plakea rikki akm park imi plake cleo mai moolt
o prietena dea mea imi zikea k seman cu emma:))
charlotte ma enerveaza.......... .prea bagacioasa
oricum sooper serialu
|Weirdo.|
|Weirdo.|
>Cookie<
>Cookie

feminin
Balanta Caine
Numarul mesajelor : 2444
Varsta : 30
Localizare : Fangtasia:)
Joburi/Distractii : vintage, books, anime
Stare de spirit : sleepy
Data de inscriere : 02/04/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de ~Gothic.Carnival~ Dum Iun 29, 2008 6:56 pm

Mie imi place mult sezonul 2....Si preferata mea 2 Cleo...dar si Rikki merge....Este interesant...si merita sa te uiti la el...
~Gothic.Carnival~
~Gothic.Carnival~
>Cookie<
>Cookie

Pesti Caine
Numarul mesajelor : 1120
Localizare : In my dreams,where i can meet my idols and all is posible.
Stare de spirit : Depinde
Data de inscriere : 12/04/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de fagmuffin Lun Iun 30, 2008 9:48 pm

imi plac mult :D
mi se par interesante :>

dar parca totusi e cam de copii mici subiectul cu sirenele :))
dar fie
rikki e favorita mea :x
;;)
fagmuffin
fagmuffin
~*~ Masochistic.Bitch ~*~

Numarul mesajelor : 2611
Localizare : with ank under a blanket ,eating some chocolate-covered uru thighs
Joburi/Distractii : authorized.daydreamer
Stare de spirit : seXXX
Data de inscriere : 27/04/2008

http://pshycho.zen[at]idontgiveafuck[dot]bj

Sus In jos

Mesaj Scris de Shine.Lilly.Sun Mar Iul 01, 2008 8:03 am

mie de cleo imi placea...dar m-ma plictisit de episoadele astea... :hm:
Shine.Lilly.Sun
Shine.Lilly.Sun
.oldie.
.oldie.

feminin
Rac Mistret
Numarul mesajelor : 956
Localizare : pe tavane 8D
Joburi/Distractii : uuu...sa mananc rame cu mushtar lol :))
Stare de spirit : xD
Data de inscriere : 23/05/2008

http://www.rocknstar.3xforum.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de EternalSunshine Lun Iul 07, 2008 12:41 pm

am vazut si sezonul 2,e mai fain ca primul
imi plac mai ales scenele filmate sub apa <3
preferata mea e Emma
EternalSunshine
EternalSunshine
>complex.human.being<
>complex.human.being

feminin
Taur Caine
Numarul mesajelor : 1301
Localizare : Pe ici pe colo
Joburi/Distractii : Forumat,stat pe mess,dormit,ascultat muzica
Stare de spirit : Ganditoare ca intotdeauna...
Data de inscriere : 02/04/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Cherry Mier Iul 23, 2008 3:18 pm

nu lam vazut to ... e interesant si funny uneori .... ahm ... nu e desen anima,t e serial,dar merge :histerical lau
Cherry
Cherry
♔ Ciresica Boss :p
♔ Ciresica Boss :p

feminin
Varsator Mistret
Numarul mesajelor : 919
Localizare : :P
Data de inscriere : 31/03/2008

http://www.marshmallow-your-life.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Shine.Lilly.Sun Mier Iul 23, 2008 4:01 pm

stiu o faza care imi place
knd vine lewis la cleo si face... "cleo!....charlotte!..."si alea"lewis?"
Shine.Lilly.Sun
Shine.Lilly.Sun
.oldie.
.oldie.

feminin
Rac Mistret
Numarul mesajelor : 956
Localizare : pe tavane 8D
Joburi/Distractii : uuu...sa mananc rame cu mushtar lol :))
Stare de spirit : xD
Data de inscriere : 23/05/2008

http://www.rocknstar.3xforum.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de ^_^INSOLENCE^_^ Joi Iul 24, 2008 2:17 pm

si mie imi pl tare moooolt :help: mai ales de cleo.e tare draguta si naiva:pls2:
^_^INSOLENCE^_^
^_^INSOLENCE^_^
.$o$eta $hukara.
.$o$eta $hukara.

feminin
Numarul mesajelor : 472
Data de inscriere : 21/07/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de ~PlastiC SmilE~ Vin Iul 25, 2008 2:29 pm

mie imi place rikki.....
e dragut serialul:yup: ....
imi place dar nu e chiar favoritul....
~PlastiC SmilE~
~PlastiC SmilE~
.$o$eta.
.$o$eta.

feminin
Gemeni Mistret
Numarul mesajelor : 133
Data de inscriere : 29/05/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de fagmuffin Lun Aug 11, 2008 10:22 am

stiti unde se poate viziona sezonul 2 complet ? xD
fagmuffin
fagmuffin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ankh☆ Lun Aug 11, 2008 10:39 am

Pe youtube nu este?:))
Ankh☆
Ankh☆

feminin
Fecioara Mistret

Sus In jos

Mesaj Scris de fagmuffin Lun Aug 11, 2008 10:47 am

sunt doar secvente de 1-2 min :|
fagmuffin
fagmuffin

Sus In jos

Mesaj Scris de Ankh☆ Lun Aug 11, 2008 10:49 am

Ce prostie >.< habar n-am de unde se mai poate vedea...
Poate sunt de descarcat pe torrent :-?? ...sau alte site-uri pe care nu le stiu :))
Ankh☆
Ankh☆

feminin
Fecioara Mistret