Eurotrip
3 participan?i
Pagina 1 din 1
Eurotrip
EuroTrip is a 2004 American comedy film. The main plot tells a story about how Scott Thomas (Scott Mechlowicz) and his three friends travel across Europe in search of his German pen pal Mieke (Jessica Böhrs), whom he initially mistakes for a man. Realizing he has feelings for her, they visit London, Paris, Amsterdam, Bratislava, Berlin and Vatican City in Rome, encountering awkward and embarrassing situations along the way.
a filmul e pisu lumii.vi-l recomand. am facut pe mine la faza cu gay-ul din tren"mi bello, mi bello...mi scuzi mi scuzi"=))
uhm o sa pun trailler'ul ca sa vedeti cum sta treaba:)
https://www.youtube.com/watch?v=SeoX8MZd81E
a filmul e pisu lumii.vi-l recomand. am facut pe mine la faza cu gay-ul din tren"mi bello, mi bello...mi scuzi mi scuzi"=))
uhm o sa pun trailler'ul ca sa vedeti cum sta treaba:)
https://www.youtube.com/watch?v=SeoX8MZd81E
|Weirdo.|- >Cookie<
-
Numarul mesajelor : 2444
Varsta : 30
Localizare : Fangtasia:)
Joburi/Distractii : vintage, books, anime
Stare de spirit : sleepy
Data de inscriere : 02/04/2008
Re: Eurotrip
Am vazut filmul.E genial!:))
Mie mi-a placut faza cu imnul Manchester United.(My baby takes the mornin' train. / He works from nine to five and then
/ he takes another home again to find me... watching the Manchester
United Football Team! Ah? The best freakin' team in all the land! Woo
hoo!) Penala.=))
Sau cea cu moartea Papei.:))
Oricum,si eu recomand filmul.:)
Mie mi-a placut faza cu imnul Manchester United.(My baby takes the mornin' train. / He works from nine to five and then
/ he takes another home again to find me... watching the Manchester
United Football Team! Ah? The best freakin' team in all the land! Woo
hoo!) Penala.=))
Sau cea cu moartea Papei.:))
Oricum,si eu recomand filmul.:)
EternalSunshine- >complex.human.being<
-
Numarul mesajelor : 1301
Localizare : Pe ici pe colo
Joburi/Distractii : Forumat,stat pe mess,dormit,ascultat muzica
Stare de spirit : Ganditoare ca intotdeauna...
da da si aia a fost funny=))
pe mine m-a distrat faza cu Vandersex:)).saracul Cooper el vroia puicute si a dat de sado maso
dupa ce am vazut filmul aveam in cap numai melodia "Scotty doesn't know".cum statea el acolo amarat in timp ce cantau aia si aterizeaza Cooper din cer [ma rog de la piscina]cu "whohooo this band rocks"
pe mine m-a distrat faza cu Vandersex:)).saracul Cooper el vroia puicute si a dat de sado maso
dupa ce am vazut filmul aveam in cap numai melodia "Scotty doesn't know".cum statea el acolo amarat in timp ce cantau aia si aterizeaza Cooper din cer [ma rog de la piscina]cu "whohooo this band rocks"
|Weirdo.|- >Cookie<
-
Numarul mesajelor : 2444
Localizare : Fangtasia:)
Joburi/Distractii : vintage, books, anime
Stare de spirit : sleepy
am vazut filmul mai de mult iar acum l-am revazut faza preferata e atunci cand era in boxa unde ii spui papei tot ce ai facut si o aparut bucile lu aia de s-o speriat baba :))
kimi- .$o$eta $hukara.
-
Numarul mesajelor : 300
Varsta : 28
Localizare : Bacau
Joburi/Distractii : sa ma uit la filme si/sau seriale
Stare de spirit : ^.^
Data de inscriere : 14/08/2009
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum